Edwin Wisse

Mijn site is zo georganiseerd als ik zelf ben. Er is een verbinding tussen paginas maar soms ook niet. Er is geen overzicht. Maar alles is geordend op een aantal manieren, je kunt zien wat in de buurt is van iets anders, zowel in tijd als in plaats. En soms is er een ordening op onderwerp, maar alleen als iets enigzins onder een onderwerp valt.

Het idee hierachter is nu eens een website te maken die gebruik maakt van kruisverwijzingen op een andere manier. Dus geen dagboek in de computer tikken als de webloggers doen, geen folder met menubalkje maken zoals je die ook over op het web ziet maar iets met een verwijzingsmechanisme met een betekenis los van de inhoud, wat je dingen laat ontdekken. Deze verzameling notities is daarmee net als het web zelf, zonder organisatie die alles indeelt. Alles wat ik leuk vind heeft hier een plek.

De links onderaan de paginas verwijzen naar dingen of gebeurtenissen die het dichtst bij deze liggen, hetzij dichtbij in de tijd of in afstand. Klik en zie waar je uitkomt. Het begint bij mijn eigen begin.

Reactie
Noord
Unigis (59 km)
West
Cornish (5551 km)
Hier
(51.89,4.34)
Oost
Lieren (74 km)
Zuid
Eclips (422 km)
VoorNu
(1965-12-21)
Na
Radarhoogtemeting (25 jaar)